Podne i zidne obloge

Najviša kvaliteta drvenih podova, lamperije i poluoblica

Dobrodošli, predstavljamo Vam našu ponudu brodskog poda, lamperije i poluoblica. Dugogodišnje iskustvo i posvečenost u drvnoj industriji rezultirali su proizvodima vrhunske kvalitete koji će unijeti prirodnu toplinu i ljepotu u vaš prostor.

Brodski pod – otmjenost i izdržljivost

Naš brodski pod, preciznom obradom izrađen od jele/smreke, savršeni je izbor za one koji traže elegantan i izdržljiv podni pokrov. Svaki brodski pod nosi karakter i šarm drveta, stvarajući jedinstvenu atmosferu u svakom prostoru.

Dimenzije:

  • 20 x 110 x 4000

Lamperija – prirodna ljepota za vaše zidove

Lamperija je savršena kombinacija estetike i funkcionalnosti. Nudimo lamperiju izrađenu od jele/smreke. Naša lamperija lako se uklapa u svaki interijer, od klasičnih do modernih.

Dimenzije;

  • 20 x 110 x 4000

Poluoblice – elegancija u svakom detalju

Poluoblice čine završni dodir vašeg interijera ili eksterijera. Naša ponuda uključuje dvije debljine kako biste pronašli savršeni izbor za svoj prostor. Poluoblice daju sofisticiranu završnicu svakom projektu.

Dimenzije:

  • 30 x 110 x 4000
  • 38 x 140 x 4000

Kontaktirajte nas

Ako želite više informacija o našoj ponudi ili trebate pomoć pri odabiru proizvoda, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka uvijek je spreman pomoći vam.

Odlučite se za ljepotu i trajnost drvenih podova i zidnih obloga. Odaberite Drvodjelac i transformirajte svoj prostor u oazu prirodnog stila.

  • Telefon: +385 42 781 922