O nama

U Ivancu, idiličnom zagorskom gradu, bogate povijesti i tradicije, zabilježen je značajan trenutak u razvoju proizvodnje građevinske stolarije. Godine 1949. u sklopu Poljoprivredne zadruge Ivanec, dvadesetak vještih stolarskih radnika okupilo se kako bi započelo s proizvodnjom vrata i prozora. Taj pionirski pothvat postavio je temelje za daljnji uspon tvrtke i stvaranje obiteljske tradicije u svijetu drvne industrije.

U početku, stolarska radionica unutar Poljoprivredne zadruge Ivanec bila je odgovor na potrebe lokalne zajednice za kvalitetnom građevinskom stolarijom. S vremenom, usavršavanjem vještina, pridržavanjem visokih standarda kvalitete i predanošću svojem zanatskom radu, radnici su izgradili reputaciju pouzdanog proizvođača drvnih proizvoda.

Nakon dugogodišnjeg uspješnog rada, 90-ih godina 20. stoljeća, došlo je do ključnog trenutka u povijesti tvrtke. Obitelj Marković je dobila priliku preuzeti vodstvo nad tvrtkom i nastaviti njezin uspješan razvoj. Oslanjajući se na temelje i iskustvo prethodnih generacija stolarskih radnika, obitelj Marković, odlučno je krenula u daljnje širenje i modernizaciju proizvodnje.

Uz investicije u nove tehnologije, nabavu suvremenih strojeva i primjenu inovativnih pristupa, tvrtka je postala još konkurentnija na tržištu drvnih proizvoda. Njihova predanost kvaliteti i pažljivi odabir materijala osigurali su proizvode visoke vrijednosti koji su se istaknuli među konkurencijom.

Danas, tvrtka obitelji Marković u Ivancu predstavlja simbol vrhunske kvalitete i tradicije u proizvodnji drvnih proizvoda. Njihova ponuda obuhvaća širok spektar proizvoda, uključujući ploče, namještaj te druge drvne elemente koji pridonose ljepoti i funkcionalnosti prostora.