Ponuda

Drvodjelac ponosno ističe široku paletu drvnih proizvoda, svaki stvoren s ljubavlju prema drvu i posvećenošću kvaliteti. Ova izdvojena kolekcija predstavlja spoj tradicije, stručnosti i modernog dizajna. Upoznajte neke od naših proizvoda:

  • Ploče od masivnog drveta

Naše masivne drvne ploče izrađene su s posebnom pažnjom kako bi pružile izdržljivost i estetiku. Dostupne u različitim vrstama drva, svaka ploča nosi jedinstvenu priču drveta iz kojeg je nastala.

  • Dužinsko-širinske ploče

Oduševite se našim pristupom drvnim pločama. Dužinsko-širinski spoj, pruža vam fleksibilnost u odabiru prema vašim potrebama.

  • Elegancija namještaja

Naša kolekcija namještaja odražava spoj funkcionalnosti i estetike. Bilo da birate između profinjenih kreveta ili klasičnih komoda, naš namještaj unaprijedit će vaš prostor s elegancijom drveta.

Otkrijte prednosti naših drvenih briketa – ekološki prihvatljiv izvor topline koji spaja učinkovitost i održivost. Savršeni za peći i kamine. Za sve koji teže odgovornom grijanju.

Naša kolekcija podnih i zidnih obloga stvorena je kako bi oplemenila vaš dom prirodnom toplinom i ljepotom drveta.

  • Pilane s tradicijom

Naše pilane u Lepoglavi i Bednji srce su naše proizvodnje. Kvalitetna drvena građa, pažljivo odabrana i obrađena, temelj je naših proizvoda.

  • Očekujte još više od nas

Sve ove proizvode oblikujemo s misijom pružanja visokokvalitetnih, estetskih i održivih rješenja. Drvni proizvodi Drvodjelca nisu samo predmeti, oni su priče, izrazi ljubavi prema drvetu i posvećenosti stvaranju jedinstvenih trenutaka u vašem domu. Pridružite nam se u otkrivanju ljepote drveta – javite se i istražite našu ponudu!