office

Opremanje ureda

Suvremeno, lijepo, udobno i funkcionalno riječi su kojima se najčešće opisuju kvalitetno uređeni uredski prostori. Drvo tome dodaje i toplinu pa ambijent može podsjećati na dom i stvoriti inspirativno mjesto za rad.

Minimalistički ili raskošno, u kombinaciji sa staklom i metalom, masivna drvena ploča nezamjenjiv je materijal koji može upotpuniti vaš ured. Široka paleta proizvoda za uredske prostorije uključuje ulazne pulteve, radne stolove, klub stolice, ormare, regale i kompletno uređenje interijera. Najmoderniji i najkompliciraniji dizajn možemo stvariti zahvaljujući CNC strojevima koje imamo u tvornici.

ZATRAŽITE PONUDU
bar

Opremanje ugostiteljskih objekata

Hrana i piće su ključni sadržaj ugostiteljskih objekata. Pa ipak, bitno je i u kakvom se okruženju poslužuju i konzumiraju. U paleti proizvoda naše tvrtke nalaze se najraznovrsniji komadi namještaja koji će svaki interijer ugostiteljskog objekta oplemeniti drvom i učiniti suvremenim ili pak rustikalnim. Zahvaljujući vlastitim CNC strojevima u mogućnosti smo ostvariti i najkompliciranije zahtjeve u dizajnu.

Pub verzija šanka pokazuje jednu od takvih mogućnosti izvedbe. Osim šankova, stolova i stolaca za ugostiteljske objekte, možemo kreirati i izvesti vitrine, zidne obloge i ulazna vrata. U verzijama modernog uređenja, jednostavnih i čistih linija ili kompletno u pub stilu.

ZATRAŽITE PONUDU
webshop

Web trgovina

Jednostavno, u vremenu kad vama odgovara, pregledajte našu web trgovinu i pogledajte što vam sve nudimo. Kada pronađete artikl po svojoj mjeri dovoljno je samo slijediti upute. Ugodno razgledavanje i kupovinu vam želimo!

Ili dođite u naš salon namještaja u Ivancu, Petra Preradovića 15.

USKORO ONLINE